Stavanger Medisinske Senter

Telefonnummer407 67 767407 67 7 ...
Sverdrupsgate 23 4007 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter

My absolute favorite!

Lege: Line Cecilie Møller Christiansen Skrevet

Of all the doctors I've encountered in Norway, Line is one of my favorites by far. She listens to everything I say and manages to keep me calm when I'm concerned about something. She's so friendly and quick to get answers. She definitely knows what she's doing will refer me or my daughter to where we need to be as quickly as possible. I definitely recommend her! Sign up for a notification when she has spots open up because she is definitely worth it, especially for mothers and children :)

And of course, her english is perfect which is a HUGE plus for those of us non-Norwegians who haven't quite learned the language yet :)

En meget rolig og fortrolig person.

Lege: Pia Skoglund Skrevet

Pia er en for meg oppegående og faglig dyktig person som har en god fremtoning, tilgjenneligheten er også utmerket.
Alt virker så enkelt

Fantastisk flott kvinnelege,empatisk,godhjertet og dyktig:)

Lege: Line Cecilie Møller Christiansen Skrevet

Hun var vikar og var nettopp ferdig med praksisplass.Gleder meg å høre at hun har fått legestilling på Stavanger Medisinske senter v/Nav,Sverddrupsgt.27,4007 Stavanger. Følte meg totalt ivaretatt og stolte på henne . Hadde hjerneslag og div kroniske sykdommer 2014 .Men uansett situasjon tok hun meg alltid seriøst og ga meg trygghetsfølelse..Veldig viktig egenskap hos en seriøs lege.Anbefales;)

Vims

Lege: Camilla Amalie Tufto Skrevet

Lite kunnskap, vimsete , klønete, dårlig hukommelse, alltid for sen og usikker. Hun kan rett og slett for lite om alt. + for at hun er søt og koselig dame som person men det er ikke nok når du en lege.

Profesjonell og imøtekommende

Lege: Kari Tau Strand Oanes Skrevet

Kari har vært min fastlege i mange år. Hun er (nesten) alltid på tiden. Er det forsinkelser er det ikke snakk om mange minuttene. Hun er profesjonell, imøtekommende og støttende. Hun kommer med gode råd, og vil gjerne hjelpe. Da jeg var der for å snakke om psykiske utfordringer i forbindelse med infertilitet (barnløshet) tok hun seg god tid til å snakke med meg om hva som var vanskelig og når det er vanskeligst, i tillegg kom hun med oppmuntringer og lovord framover. Da jeg kom med utfordringen første gang var hun rask med å bestille time hos infertilitetsekspert med en gang.

Hun ønsket at jeg tok kontakt med henne igjen om jeg ønsket å snakke med henne.