Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter
Skuffet for første gang
Lege: Camilla Amalie Tufto SkrevetJeg har alltid vært fornøyd med Camilla som fastlege, men nå føler jeg meg skuffet , og ikke sett som menneske. Jeg har så sterke smerter i skulderen at jeg ikke sover om natten, og at jeg helst ønsker å dø, og når jeg skriver at alt er svart, jeg har mange sykdommer så dette var toppen på kransekaken så føler jeg for første gang at hun ikke ser meg, og mine fysiske og psykiske smerter, det er sårende.
Har aldri vært til stede, må alltid bruke turnuslegen
Lege: Lars Peter Christersson SkrevetHar hatt han som fastlege siden 2017, og har fortsatt ikke møtt han siden han alltid er utilgjengelig/bortreist etc.. Bestiller du fastlegetime hos Stavanger medisinske senter må du belage deg på lang ventetid. Dessuten er de meget rigide hva anngår telefontider, og senteret stenger en halvtime før nesten alle andre fastlegesenter. Og hva anngår bygningen deres, jeg brukte 20 minutter på å finne fastlegekontoret siden de ikke har adressert seg ved riktig inngang der bygningen deres går over flere adresser. Kommer du 30 sekunder for sent er det virkelig ingen kjære mor heller.
Som nevnt: Upraktisk og besværlig
Reiser langt for å gå til Pia
Lege: Pia Skoglund SkrevetPia er en fantastisk, trygg, snill, omsorgsfull og faglig flink fastlege. Jeg føler meg ivaretatt og sett når jeg er hos henne. Jeg har flyttet lenger og lenger unna legekontoret hun jobber på, men synts det er vanskelig å skulle bytte fastlege. Anbefaler!
Litt lang ventetid på konsultasjoner, men kjapp når det gjelder hastetimer.
Lite tillitsvekkende og til tider arrogant
Lege: Lars Peter Christersson SkrevetLars Peter Christersson er, etter min mening, ikke særlig til allmennlege.
Lite inkluderende, og skulle man ha innvendinger mot noe han mener er fakta, blir man arrogant "satt på plass".
Dette er ikke en lege jeg vil anbefale til noen.
Vil avslutningsvis minne alle her inne om den hippokratiske ed.
Utrolig fornøyd
Lege: Pia Skoglund SkrevetJeg har hatt Pia som fastlege i noen år nå, og når jeg fikk problemer med helsen var hun helt fantastisk. Hun tok meg på alvor fra første stund og hun henviste meg videre. Det er alltid trygt å snakke med henne og jeg kjenner at jeg stoler veldig på at hun ønsker det beste for meg og hun gjør det hun kan for å hjelpe. Kommer aldri til å bytte lege.