Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter
Tillitsfull og flink
Lege: Dragan Stjepanovic SkrevetVeldig fornøyd med fastlegen. Tar meg på alvor og er flink til å henvise videre når det er nødvendig!
Veldig god kunnskap
Lege: Dragan Stjepanovic SkrevetUtrolig omtenksom og vet akkurat hva han skal gjøre for pasienten.
Veldig snill og omtenksom. Har også mange år med erfaring. Han er ikke bare lege. Han tenker på deg som menneske.
Veldig flink og erfaren
Lege: Shahid Javaid SkrevetEn av de få leger som hjelper sine pasienter. Bruker den tiden som trengs, og jobber raskt!!!
Utrolig Fornøyd Med Shahid!
Hyggelig men glemsk
Lege: Shahid Javaid SkrevetHyggelig mann, lytter til det man sier og virker snill men i min tilfelle, kan jeg si at jeg måtte bestille time to ganger og betale to ganger for å få henvisning til spesialist siden vedkommende hadde glemt å trykke "sende" knappen til dokument og dermed måtte jeg vente i over en måned for å få tid hos spesialisten. Dessuten ville jeg få råd om noe som var viktig for meg og var helt innafor å forvente av kunnskap fra en fastlege, og fikk beskjed at jeg måtte ta kontakt med privat helsehjelp for å få svar til det jeg tvilte på.
Kunnskapsrik og sympatisk
Lege: Dragan Stjepanovic SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Han er eksepsjonelt kunnskapsrik og i tillegg veldig sympatisk. Til tross for den hektiske hverdagen som fastleger har så har han alltid ro over seg og gir deg full oppmerksomhet vedrørende ens helseplager.