Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Markedet Legesenter
Koslig lege
Lege: Solfrid Anette Anvedsen SkrevetHun tar seg alltid tid til å lytte, er interessert og effektiv. Ventetiden kan av og til bli lang på kontoret, men hun tar deg godt i mot og gir gode råd til spørsmål.
En dyktig, grundig og hyggelig lege
Lege: Christian Veuskens SkrevetChristian Veuskens er en lege som klarer kunststykket å være både grundig, faglig sterk, lyttende OG hyggelig og blid. At det er minimalt med ventetid er også et pluss. Kan ikke annet enn å anbefale ham på det varmeste.
Fastlegen min
Lege: Christian Veuskens SkrevetHan er den beste legen jeg har hatt.
Jeg har hatt Veuskens som fastlege i nærmere 10 år og kan komme med følgende uttalelse: Han undersøker grundig og lytter til hva du har å si. Er det noe han vil ha videre utredet, sender han deg til spesialist. Pga hans grundighet har det ved to anledninger blitt oppdaget lidelser som kunne blitt skjebnesvangre for meg. Greit å få time og det er viktig når du lurer på noe med helsa. Jeg vil anbefale han som den dyktige fagmannen han er. Min familie har også bare godt å si om han.
Kvinne xx år .
Anbefales på det sterkeste!
Lege: Christian Veuskens SkrevetDenne legen har vært vår familie lege i ti år. Han er den dyktigste, mest sympatiske og omsorgsfulle legen en kan få. Kjenner overhode ikke igjen beskrivelsene nedenunder/nylig gitt. Han lytter, og henviser raskt videre om det er behov. Han anses som svært dyktig og kunnskapsrik, og jeg er glad det er han som har ansvar for vår helse. Alltid smilende og en munter kommentar! Og la meg presisere.......... aldri lang ventetid!!!!!!
Kvinne xx år.
Veldig flink og grei lege :-)
Lege: Sjur Erik Melkeråen SkrevetTrolig den beste legen jeg har hatt. Kommer inn til timen uten for mye venting, lytter og tar problemene seriøst. Har hatt noen leger og han er en av legene jeg har følt meg mest trygg på. Har ingen problemer med å henvise videre hvis han mener oppfølging/ behandling av han alene ikke er godt nok. En lege jeg vil anbefale :-)