Markedet Legesenter

Skåregata 92 5528 Haugesund

Siste vurderinger av behandlere ved Markedet Legesenter

saklig og dyktig

Lege: Christian Veuskens Skrevet

Dette er en lege som går saklig til verks.
Jeg hadde vært hos annen lege i 15 år og mitt problem skalerte i denne perioden uten annen behandling enn tabletter og kontroll hver 3. måned. I denne perioden hadde jeg også vært hos spesialist som ikke hadde reagert på mine symptomer. Spesialisten var kjent med den type diagnosen og hadde foretatt operasjoner kom det frem etter min operasjon.
Når jeg kom til Vauskens første gang hadde han fått min journal og hadde kritiske kommentarer vedrørende tidligere behandling og spørsmål rundt behandlingen.
Han hadde mistanke om diagnos og var rask til å henvise videre og følget godt opp underveis.
Etter en operasjon gikk forbruk av tabletter fra 11 pr dag til 0 pr dag. Og «problemet» er helt borte.

Han er kanskje ikke lett å få sykemelding hos men er sympatisk og flink. Det er det som teller.
Dessverre flyttet han så både min kone og jeg ble overført til han etterkommer. Han har nå flyttet igjen nærmere oss og vi håper å kunne få plass hos han igjen.
Han er en lege vi stoler på.

Ok allmennlege

Lege: Christian Veuskens Skrevet

God som allmennlege, meget flink ved feks fotballskader og lignende, men ikke noe mer. Tar deg ikke seriøst nok ved kronisk sykdom.

Fast lege

Lege: Sjur Erik Melkeråen Skrevet

Joda, siden en ikke alltid får tak i den legen en ønsker, så far en det som står igjen. Jeg har også merka en lite oppmerksom,ukonsentret, og noe distre lege som samtidig og tar telefonen mens du er til timen din,og som er vel i kjapeste laget med å hente inn nye pasient og det før du får kommet deg ut av kontoret...Ikke bra....

Ganske god lege

Lege: Solfrid Anette Anvedsen Skrevet

Flink lege, men jeg følte meg ofte litt rart eller ukomfortabelt. Litt lang ventetid også. Ganske flink til å lytte og gi råd ellers.

Meget oppegående

Lege: Christian Veuskens Skrevet

Min erfaring er at han tar pasientene på alvor. Lytter til det som er problemet og tar seg tid pasienten. Føler en blir tatt seriøst. Sender videre for utredning om det skulle være noe og er ikke av den typen lege som skal fikse alt selv.
Bare hatt gode opplevelser derfra. Oppfølgingen har vært formidabel. Vil anbefales på det sterkeste !!!