Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byparken legesenter
Forståelsesfull og interessert
Lege: Lisbeth Kjernli SkrevetVeldig hyggelig og imøtekommende, men mest av alt interessert i deg som er pasient, man føler seg virkelig sett og hørt. Hun er veldig opptatt av å undersøke hvorfor du har symptomene dine og hva som feiler deg, i stedet for å skrive ut en resept som kan fjerne symptomene umiddelbart. Hun har en rolig og behagelig fremtoning, og er trygg i sin rolle som fastlege. Hos Lisbeth føler man at helsa si blir tatt på alvor, og at man undersøkes deretter, uansett problem. Den eneste ulempen er at det kan være ganske lang ventetid når man bestiller time i pasientsky, og liten mulighet for umiddelbar time (da får man tilbud hos flinke turnurleger i stedet).
Anbefales virkelig
Lege: Lisbeth Kjernli SkrevetFantastisk varm god å lyttende. Har tid til pasient og er oppriktig interessert i deg og hva du trenger av hjelp.
Til ingen hjelp
Lege: Håvar Rimfeldt-Kvale SkrevetJeg har i en god stund hatt Håvard som fastlege. Må dessverre innrømme at jeg ikke var veldig fornøyd. Han smiler mye men går hele tiden rundt grøten. Jeg er ikke så ofte hos legen men de få gangene jeg faktisk var hos legen var jeg ofte usikker på hva jeg faktisk hadde fått ut av legebesøket. Videre var det en veldig lang ventetid på legetimene. Måtte ofte vente fra den ene til den neste måneden. Men dette spilte forsåvidt ingen rolle, da legetimene som oftest dessverre var helt meningsløse, da jeg ikke fikk noen reell hjelp med det jeg fatkisk slet med...
Engasjert og lyttende
Lege: Guro Ek Skarnes SkrevetFlink lege som tar seg tid til deg, som hører på deg og finner løsninger.
Hyggelig, blid og imøtekommende
Meget hyggelig og hjelpsom
Lege: Lars Henrik Thonander Sutterud SkrevetHar hatt Sutterud som lege siden han startet på Kongsvinger. Kan ikke forestille meg at noen lege kan fungere bedre enn det han har gjort.