Byparken legesenter

Storgata 44 2212 Kongsvinger

Siste vurderinger av behandlere ved Byparken legesenter

Menneskelig

Lege: Guro Ek Skarnes Skrevet

Guro virker som et godt menneske! Jeg føler at jeg blir hørt når jeg er der og at hun tar meg på alvor. I starten syntes jeg det var litt vanskelig å få kontakt med henne, men nå som jeg er vant til hennes måte å være på sammenlignet med min forrige lege så synes jeg ikke det er vanskelig lenger. Absolut en lege jeg kan anbefale om du ønsker en lege som tar deg på alvor, diskuterer med deg og gjør det hun kan for å hjelpe!

Supert

Lege: Lisbeth Kjernli Skrevet

Beste legen jeg har erfart. Hun tar virkelig vare på pasientene, lytter og tar seg god tid. Har fått flere svar fra henne siden jeg begynte der i sommer, enn jeg fikk på de ti årene hos min forrige lege.

Fantastisk lege!

Lege: Lisbeth Kjernli Skrevet

Etter å ha byttet fastlege til Lisbeth, bar jeg blitt lyttet til og hun tar seg god tid. For meg er det viktig å føle at jeg blir lyttet til og at det ikke stresses for å bli ferdig, og dette oppfyller virkelig Lisbeth! Jeg er storfornøyd!

Meget fornøyd

Lege: Guro Ek Skarnes Skrevet

Kommer til legen for første gang og får en veldig positiv opplevelse.
Jeg opplever at jeg blir sett og tatt på alvor. Legen tar seg god tid og lytter og forklarer godt når det er noe jeg lurer på.
Jeg vil absolutt anbefale henne som lege for andre.

Litt under middels

Lege: Guro Ek Skarnes Skrevet

Kommer til legen for første gang og hun oppfattes som sur og prippen. Tar seg tid til 3 av 5 ting jeg ønsket å ta opp . Måtte sette opp ny time for å måle blodtrykket mitt blant annet.. litt ufin i kommunikasjonen med meg, hadde hørt veldig mye positivt om henne men gikk der ifra med en dårlig erfaring. Gir henne en sjanse til før jeg bytter fastlege.
Måten hun ser på deg på, himler litt med øynene ect føles ikke så moro når man først skal til fastlege med problemer man har hatt en stund.