Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jomarka Legesenter DA
Empatisk
Lege: Birgitte Fløystad SkrevetBirgitte Fløystad er en fantastisk lege. Dyktig, empatisk, sympatisk og varm . Lett å prate med.
Takknemlig for å ha henne som min lege.
Trygg, grundig og omsorgsfull
Lege: Idun Schawlann Barsnes SkrevetFantastisk lege som tar seg tid lytter til pasienten. Hun får både voksne og barn til å føle seg trygge og tatt på alvor.
Dyktig lege
Lege: Michael Langballe Storebø SkrevetKunnskapsrik, empatisk, og imøtekommende lege. Ikke redd for å forhøre seg med spesialister ved behov. Føler meg godt ivaretatt når jeg er hos denne legen.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Michael Langballe Storebø SkrevetJeg kan med hånden på hjertet si at dette er den beste fastlegen jeg har hatt. Han er svært dyktig og forståelsesfull, tar seg tid til å lytte og fremstår empatisk. Jeg opplever Michael som kunnskapsrik, ydmyk, vennlig og imøtekommende. Han holder øyekontakt, har et varmt smil, og det fremstår som han oppriktig bryr seg. Han er god å samtale med, og jeg føler meg trygg og ivaretatt i møte med ham.
Kan anbefales på det varmeste.
Beste legen!!
Lege: Birgitte Fløystad SkrevetHar bare godt å si om Birgitte! Alltid god hjelp å få om det er store eller små ting. Profesjonell, omsorgsfull og forståelsesfull!