Smestadgynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Oscarsgt. 20 0352 Oslo

Siste vurderinger av Smestadgynekologene

Trygg, hyggelig og informativ!

Lege: Elin Ødegaard Skrevet

Jeg sitter igjen med en veldig positiv opplevelse etter å ha vært hos Dr. Ødegaard og tatt biopsi av livmorhalsen. Hun tok seg tid, hørte på spørsmål og informerte godt underveis i prosedyren. Dette tror jeg overhodet ikke har noe med at jeg selv er helsepersonell. I en sånn setting er jeg like sårbar og interessert i informasjon som alle andre.

Den beste gynekologen

Lege: Aage Huseby Skrevet

Aage har vært min gynekolog i 20 år, og er helt fantastisk. Han er behagelig og kunnskapsrik. Erfaring som overlege på Ahus og tillitsvalgt for overlegene, bekrefter hans kunnskapsnivå. Han er rett og slett unik på alle måter.

Tillitsvekkende, imøtekommende og løsningsorientert

Lege: Martin Andresen Skrevet

Min erfaring er som pårørende, som fikk være med hele veien og ta del i plager til en mor på 92 år.
Når pasienten etter endt besøk er strålende fornøyd etter gynekologisk undersøkelse, føler seg trygg og godt ivaretatt (etter å ha grudde seg og følt seg "for gammel til dette") så er legen dyktig til å møte pasienter. Rolig, tydelig og løsningsorientert. Det ble en fin opplevelse for både pasient og følge - hele veien fra mottagelse i resepsjonen til gynekolog stolen.
Anbefales på det varmeste.

Utrolig dyktig og imøtekommende

Lege: Martin Andresen Skrevet

Dr. Martin Andresen er imøtekommende, kunnskapsrik og veldig dyktig. Hadde en trygg og fin opplevelse og opplevde å bli lyttet til og gitt tilstrekkelig informasjon. Anbefales på det varmeste.

Helt fantastisk

Lege: Martin Andresen Skrevet

Andresen er en kjempedyktig gynekolog som møter pasientene på en veldig god måte. Han hadde lest seg godt opp på min sykehistorie og var forberedt til timen. Dette er kanskje å forvente, men fortsatt ikke noe man møter overalt. Utover dette var han rolig, trygg, tok seg tid til å forklare, men tilpasset også informasjonen da han skjønte at jeg allerede kunne mye om temaet pga. yrket mitt. Han beroliget meg også på alle de bekymringene jeg hadde rundt reproduksjon, og jeg følte meg totalt sett hundre ganger bedre da jeg dro fra han enn da jeg kom! Anbefaler ham på det varmeste.