Om vurderingeneSiste vurderinger av Smestadgynekologene
Uempatisk og nedlatende
Lege: Elin Ødegaard SkrevetJeg er svært misfornøyd med denne gynekologen da hun ikke tar noen problemer, spørsmål eller følelser på alvor. Hun er nedlatende, har fryktelig dårlig tid og mener at man umulig kan være plaget når man beskriver sine problemer og plager. Hun stiller spørsmålstegn ved alt man presenterer og svarer overlegent på spørsmål man har knyttet til prøver/prosesser. De fleste som er innom gynekologen er tross alt ikke gynekologer selv, så her burde det være mulig å få et rolig og ordentlig svar.
Etter tilbakevendende plager ringte jeg og ble per tlf spurt tre ganger om jeg hadde gått på en antibiotikakur nylig og avkreftet tre ganger, hun hadde åpenbart stor mistanke om at jeg hadde motivasjon for å lyve. Løsningen fra hennes side ble å søke seg opp på nett eller gå til fastlegen.
Prøveresultatene lå to uker hos legen uten at jeg fikk svar, telefontiden er på én time i uken og ringer man resepsjonen utenom denne ene timen blir man som regel møtt av en like kjip dame som ikke har tid til å prate eller gi generelle råd.
Timen jeg hadde hos henne gikk jeg gråtende fra og unner ingen andre å oppleve det samme når man er i en så sårbar situasjon i utgangspunktet. Jeg er ung og ser dessverre at det er flere voksne som har problemer med å ta unge mennesker på alvor, selv helsepersonell. Etter å ha lest andre vurderinger her ser det likevel ut som at flere aldersgrupper har erfart gynekologen som uempatisk og stresset.
Vennlig hilsen en som ville gått for en annen gynekolog.
Meget dyktig
Lege: Elin Ødegaard SkrevetElin er en fantastisk gynekolog. Kunnskapsrik, lun og rolig. Hun tar seg tid til å lytte, og følger opp etter undersøkelser både pr telefon og sms.
Anbefales!
Trygg og behagelig
Lege: Martin Andresen SkrevetHadde min første time hos han i dag, i forbindelse med langvarige blødninger. Han tok mine bekymringer på alvor og svarte på spørsmål jeg hadde. Forklarte i tillegg godt underveis. Følte jeg fikk en positiv opplevelse ut av en litt kjip situasjon, noe som er viktig.
Han fremstår som rolig, vennlig, trygg, kunnskapsrik - ganske enkelt en veldig, veldig fin lege.
Fine lokaler og utstyr som fremstår som nytt og moderne. Tommel opp til hele opplevelsen!
Reddende engel
Lege: Martin Andresen SkrevetJeg kom til Andresen en høstdag i 2017 og hadde store smerter i magen som startet et par timer før. Han undersøkte meg raskt og var rolig hele veien, han fortalte meg at graviditeten sitter utenfor livmoren og at jeg måtte opereres med en gang. Ambulansepersonalet var på stedet 5 min senere og jeg ble kjørt til sykehuset og operert. Dr. Andresen ringte meg personlig dagen etter, mens jeg fortsatt lå på sykehuset for å høre hvordan det gikk. Han er dyktig, omsorgsfull og reddet livet mitt. Nå har jeg 2 barn og har gått til han for oppfølging hver gang. Jeg glemmer aldri at jeg kunne vært død i dag hvis ikke det var for hans hjelp. Evig takknemlig
Helt fantastisk!
Lege: Anne Cecilie Hallquist SkrevetDr. Hallquist er en utrolig dyktig og kunnskapsrik gynekolog. Hun er et varmt medmenneske som oser trygghet og gir "det lille ekstra" uten å nøle. Jeg har vært hos henne flere ganger og føler meg ivaretatt hver eneste gang. Anbefales på det sterkeste!