Om vurderingeneSiste vurderinger av Smestadgynekologene
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Martin Andresen SkrevetVeldig hyggelig mann som man får en trygghet følelse av. Stoler på hans evalueringer og er veldig glad for at Martin var min gynekolog
Profesjonell og vennlig
Lege: Elin Ødegaard SkrevetOpplevde henne som vennlig og profesjonell. Utførte G.U. på en meget varsom og god måte- informerte underveis og forklarte hva hun fant på ultralyd. Var rask og effektiv uten at jeg fikk følelsen av at hun hadde dårlig tid eller hastet. Var ærlig og ga informasjon uten å holde noen moralpreken eller være ufin- som jeg ser enkelte opplever. Kjenner meg ikke igjen i de negative tilbakemeldingene. Ga god info rundt min tilstand og svarte på det jeg lurte på.
Profesjonell og hyggelig
Lege: Elin Ødegaard SkrevetElin var hyggelig og profesjonell og bidro til at jeg følte meg ivaretatt under gu. Anbefaler Elin videre.
Erfaren, trygg, kunskapsrik och duktig.
Lege: Martin Andresen SkrevetMartin lyssnar noga på dig, har mycket kunskap och kan ger dig bra vägledning.
Jag har aldrig varit hos en bättre gynekolog.
Fantastisk dame!
Lege: Anne Cecilie Hallquist SkrevetJeg fikk diagnosen PCOS som 13 åring og har ikke fått særlig oppfølglig frem til jeg møtte Dr. Hallquist, og jeg har møtt min andel gynekologer. Hun satte i gang tiltak på dagen og jeg har aldri hatt mer kontroll over egen kropp. Hun er meget faglig sterk, flink i utførelse av undersøkelsene, lytter og forklarer på en "folkelig måte". Å eksponere seg på en slik måte har tidligere vært ubehagelig, men Dr. Hallquist har en egen evne til å få en til å føle seg trygg. Jeg kan med hånden på hjertet si at denne kvinnen har forandret livet mitt. Jeg anbefaler henne med hvert fiber i kroppen!