Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredholt Legesenter AS
Veldig flink!
Lege: Goran Dosic SkrevetJeg er så fornøyd! Blir tatt seriøst, får gode forklaringer, effektiv men tar seg samtidig tid.
Jippi!
Gjelder vikaren Cecilie Polacek Nyegaard
Lege: Rie Krat Bjørkholt SkrevetJeg lider under lavt stoffskifte og har dessverre ikke inntrykk at Cecilie Polacek Nyegaard ( som er for tiden vikar til Lie Krat Bjøerkholt) har veldig god kompetanse i dette. Kanskje en grei lege for det vanlige, men ikke når det gjelder å lese seg inn i noen kompliserte sykdommer og forstå hvordan et menneske med en kronisk sykdom har det.
En hyggelig,imøtekommende og kunnskapsrik lege.
Lege: Rie Krat Bjørkholt SkrevetHun er en lege som ser hele pasienten.
Tar seg god tid og inngir til å skape en trygg og god samtale.
Rolig, direkte og åpen.
God til å forklare og veilede.
Håper vi får beholde henne lenge
kjempegrei
Lege: Rie Krat Bjørkholt Skrevetkjempegrei lege som jeg ble positivt oversasket i fra første time,hun har ordnet opp i ting på kort tid som andre ikke gadd å høre på engang,håper hun blir lenge på Hokksund legehus
Løsningsorienteret og blid
Lege: Rie Krat Bjørkholt SkrevetDyktig og omhyggelig. God på "å se" pasienten. Første legen jeg har hatt som har brukt tid på virkelig å prate MED meg, ikke bare TIL meg. Følger opp og gir beskjed som avtalt. Hun var vikar for min tidligere fastlege, men valgte å følge med henne da vikariatet gikk ut, selvom hun fikk fast stilling noe lenger unna.