Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesialistsenteret Pilestredet Park
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Sara Hammerstad SkrevetHun er den beste endokrinolog jeg kunne finne. Hun kommuniserer godt og er flink til å finne løsninger. Hun bryr seg om sin pasient. Det er første gang i 10 år at jeg har vært hos en lege og etter at jeg kom ut av klinikken tenkte jeg at “ jeg er så heldig at jeg ble henvist til denne spesialisten”.
Full kontroll, herlig mann
Lege: Zoran Radunovic SkrevetFantastisk mann med god humor (synes i alle fall jeg). Får inntrykket av at han har stålkontroll, og hjerte (!) for faget. Følte meg 100% trygg og veldig godt ivaretatt. Opptatt av pasientens velvære og opplevelse.
Trygg,kunnskapsrik og kjempe hyggelig dame
Lege: Sara Hammerstad SkrevetDen beste endokrinolog jeg kunne finne for å løse problemene mine med stoffskiftet. Anbefales på det sterkeste!!
Fantastisk lege👍
Lege: Zoran Radunovic SkrevetFlotteste lege/spesialist jeg har møtt👌Enestående, trygg, rolig, lyttende, oppmerksom, tilstede, vennlig,høflig, flink, så tydelig og god på informasjon!
Sjelden opplevelse, men så godt! Virkelig rett mann på rett plass! Tusen takk👍
Anbefaler på det sterkeste
Lege: Kristine Kleivdal SkrevetJeg var veldig overrasket at det var første lege som viste meg at hun virkelig ville hjelpe meg. Hun intervjuet meg veldig godt for å forstå mitt problem som jeg har slitt med i mange år. Hun tok ulike prøver, sjekket meg godt og brukte mye tid for å hjelpe meg. Hun var delikat og hadde forståelse for meg. Veldig dyktig og lyttende legen. Jeg anbefaler på det sterkeste!