Om vurderingeneSiste vurderinger av Spesialistsenteret Pilestredet Park
Trygg og hyggelig
Lege: Zoran Radunovic SkrevetAlltid hyggelig ,føler meg ventet. Godt oppdatert p mine behov. Stoler 100 prosent på det han forteller om mine funn.
God i jobben sin! Du blir tatt på alvor
Lege: Lina Herstad SkrevetHar hatt enorme plager i flere år. Hun er den første som tok ting alvorlig og har dobbelt testet alt! Vi fant frem til en diagnose, endelig… Hun gav ikke opp. Underveis skrev hun også ut medisiner for at plagene skulle lettes midlertidig, mens hun prøvde å finne frem til årsak.
Ser at noen sier hun er avfeiende og forsinket, men hvilke lege er vell ikke interessert i å skrive ned alt mens vi snakker og er forsinka. Jeg tar heller ei som tar helsen min på alvor enn at hu er på tia. Jeg er takknemlig for å ha hatt dr.Herstad som min gunekolog! Uten henne hadde jeg fortsatt med sykemeldinger hver måned
Kjempe dyktig og sympatisk lege
Lege: Erik Fink Eriksen SkrevetTusen takk for at du har gjort mitt liv bedre.
Jeg kan trygt anbefale deg til bekjente grunnet trygg behandling.
En utrolig fantastisk lege!
Lege: Erik Fink Eriksen SkrevetEn utrolig fantastisk lege. Hadde gått rundt flere leger i landet og utlandet i nesten 2 år, og fikk beskjed hver gang om å bare leve med det jeg hadde. Det var helt til jeg kom i kontakt med Dr.Eriksen som lyttet, testet meg og fikk satt i gang riktig behandling. Alt var fikset innen tre måneder. Evig takknemlig.
Avvisende og uinteressert
Lege: Lina Herstad SkrevetSvært lite fornøyd med behandlingen hos Lina Herstad.
Timen blir alltid forsinket og det virker som hun bare vil få meg ut så fort som mulig.
Har ved to anledninger opplevd at hun har kommet ut på venterommet, hvor jeg har ventet på å ta blodprøver etter timen, for å fortelle ting hun glemte under timen fordi hun hadde så hastverk med å få meg ut.
Jeg har endometriose og det virker som hun har lite kunnskap om det, og er ikke interessert i å høre hva jeg har å si eller ta problemene mine på alvor.
Hun blir tydelig irritert og fornærmet om jeg sier at noe hun har foreslått ikke er mulig for meg å følge. Og fortsetter å foreslå det samme igjen.
Skal aldri tilbake til Lina Herstad