Om vurderingeneSiste vurderinger av Torgeir Bjerknes
Meget dyktig!
Lege: Torgeir Bjerknes SkrevetProfesjonell, dyktig, god informasjon, godt humør og en fantastisk hyggelig sykepleier/legesekretær. På toppen av det hele er lokalene delikate og vakre.
Dårlig tilgjengelighet på telefon
Lege: Torgeir Bjerknes SkrevetHar prøvd å ringe ved mange anledninger (i åpningstiden) men aldri noen som tar telefonen. Hva med en telefonsvarer??
Anbefales!
Lege: Torgeir Bjerknes SkrevetHar vært hos ham over flere år, ble henvist grunnet uønsket barnløshet. Han er gjerne ikke den som pakker ting inn eller bruker for mye ord men jeg liker hans direkte væremåte. Kjapp, effektiv og alltid godt humør og humor. Jeg fikk også ham svært godt anbefalt av KK i Bergen. Mener han har jobbet der tidligere og de sa at hvis jeg gikk til ham ville jeg få like god ekspertise som hos spesialister der. Å ligge i den stolen liker jo ingen, men med hans humor og gode replikk så blir det ihvertfall ikke verre.
Ikke fornøyd
Lege: Torgeir Bjerknes SkrevetFor effektiv-burde forklart hele tiden hva han skal gjøre, hardhendt behandling. Burde vært mer profesjonell-forstå at denne undersøkelsen er svært intim for oss kvinner
Upersonlig og 'effektiv'
Lege: Torgeir Bjerknes SkrevetMest opptatt av at han var forsinket, og hadde derfor ingen tid til hverken å forklare prosedyren ordentlig eller å være varsom med en som var veldig nervøs og usikker. Vært hos han 2 ganger, i håp om forbedring, men ser meg nå om etter en ny. Vil ikke 'utsette' meg for denne mannen flere ganger.