Logo for Medicus Trondheim AS

Medicus Trondheim AS

Logo for Medicus Trondheim AS

Om

Vi er spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Vi er også et av Norges mest erfarne senter innen klinisk forskning.

Siden 1997 har vi hjulpet kvinner og par til økt livskvalitet gjennom medisinsk ekspertise og mye omsorg.

Siste vurderinger av Medicus Trondheim AS

Dyktig lege

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Terje er en dyktig lege som kan tingene sine og det merkes at det er dette han brenner for. Terje gir deg trygghet og støtte når du trenger det.

Har bare gode opplevelser med klinikken Medicus og synes alle som jobber der gjør en fantastisk jobb.😊

Den beste!

Lege: Finn Tysland Johnsen Skrevet

Kunnskapsrik, dyktig, profesjonell og hyggelig. Anbefales! Trygg atmosfære, rom for spørsmål og ikke dømmende.
Veldig fornøyd kunde!

*****

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Hyggelig mottakelse fra alle jeg hadde med å gjøre, effektiv undersøkelse, prøvetaking gikk raskt og smertefritt, hyggelig og god samtale med lege og sykepleier.

Hyggelig, trygg/sikker, imøtekommende, effektiv, lyttende

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Timen startet presis, hyggelig mottakelse fra alle jeg hadde med å gjøre, effektiv undersøkelse, prøvetaking gikk raskt og smertefritt, hyggelig og god samtale med lege og sykepleier.

Mitt møte med Terje Sørdal

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Har vært pasient hos Terje Sørdal i 25år. Er i dag snart 47år, så jeg var relativt ung når jeg hadde mitt første besøk på klinikken.
Som ung jente er møte med gynekolog noe de aller fleste gruer seg til.
Jeg opplevde møte med Terje Sørdal som meget profesjonelt, noe som gjorde at jeg ble trygg i møte med gynekologen.
Har i ettertid hatt en del helseutfordringer som har resultert i mange flere møter med gynekolog.
Jeg har i alle disse møtene følt meg veldig ivaretatt av Terje Sørdal og hans medarbeidere.
Er sukker på om min helsetilstand hadde vært det den er i dag hvis det ikke hadde vært for Terje Sørdal.
Jeg er takknemlig.