Logo for Medicus Trondheim AS

Medicus Trondheim AS

Logo for Medicus Trondheim AS

Om

Vi er spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Vi er også et av Norges mest erfarne senter innen klinisk forskning.

Siden 1997 har vi hjulpet kvinner og par til økt livskvalitet gjennom medisinsk ekspertise og mye omsorg.

Siste vurderinger av Medicus Trondheim AS

Finn er meget dyktig!

Lege: Finn Tysland Johnsen Skrevet

Finn er rolig og behagelig. Han gjennomgikk journal og lyttet interessert. Man føler seg trygg, respektert og ivaretatt! Besøker gjerne Finn igjen :)

God opplevelse!

Lege: Finn Tysland Johnsen Skrevet

Hadde en god opplevelse på Medicus hos Finn. Veldig dyktig gynekolog! Rolig og behagelig.
Og en kjempetrivelig assistent (Maja).

Uprofesjonell i møte med pasient

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Det var ingen tid for å få informasjon fra han før undersøkelse, det viktigste var for han å bli fortest mulig ferdig. Han var irritert da jeg hadde spørsmål og svarte meg sint, og var direkte frekk. Uholdbar oppførsel og spesielt av helsepersonell mot en pasient i en sårbar situasjon. Jeg endte opp med å ikke utføre undersøkelsen der.

Trygt og greit

Lege: Finn Tysland Johnsen Skrevet

En utrolig dyktig lege/gynekolog. Strålende fornøyd. Undersøkelsen gikk smertefritt, og jeg har aldri hatt en slik følelse av å bli ivaretatt når en sitter i gynekologstolen. Finn og sykepleier flinke til å kommunisere det de gjør.

Rolig og behagelig

Lege: Finn Tysland Johnsen Skrevet

En fin konsultasjon. Selve undersøkelsen var rask og smertefri. Samtalen etterpå oppklarende og informativ.