Logo for Medicus Trondheim AS

Medicus Trondheim AS

Logo for Medicus Trondheim AS

Om

Vi er spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Vi er også et av Norges mest erfarne senter innen klinisk forskning.

Siden 1997 har vi hjulpet kvinner og par til økt livskvalitet gjennom medisinsk ekspertise og mye omsorg.

Siste vurderinger av Medicus Trondheim AS

Faglig dyktig.

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Terje har stor kunnskap om sitt fagfelt. Han gir god informasjon, er seriøs og direkte i sine tibakemeldinger. Noe vi satte pris på.

Anbefales!

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Vi opplevde Terje som tillitsvekkende, effektiv, profesjonell og dyktig. Undersøkelsen ble godt forklart underveis, og vi følte oss godt ivaretatt under hele prosessen. Han viser stor kompetanse innenfor sitt fagfelt, gjør en ryddig og konkret undersøkelse, samtidig som han kommer med gode råd for veien videre.
Helheten med dyktige sykepleiere, flotte lokaler, hyggelig resepsjonist, samt en utrolig dyktig gynekolog gjør at vi anbefaler Medicus til alle.

Fantastisk dyktig faglig

Lege: Solveig Tingulstad Skrevet

Veldig dyktig dame. Har mange ganger lagt mitt livi hennes hender, og hun imponerer gang på gang. Kan virkelig anbefales!

Fantastisk!!

Lege: Terje Sørdal Skrevet

Utrolig koselig og behagelig mann! Jeg følte meg veldig ivaretatt fra jeg kom og til jeg gikk og jeg anbefaler både ham og damene der på det sterkeste!

Helt ærlig..

Lege: Solveig Tingulstad Skrevet

Den verste gynekologen jeg har vært borte i noen gang, for å være helt ærlig og si det som det er. Hun hadde med seg en egen assistent under undersøkelsen. Jeg var ukomfortabel med det, og assistenten bidro ikke med særlig annet enn å stå der å glane. Tingulstad svart skarpt tilbake at det var prosedyre der, at assistenten skulle være med. Jeg tok en biopsi, og da jeg reiste meg litt opp fra stolen, fikk jeg se at hun hadde tatt ut en ganske stor bit som hun holdt opp med en slags pinsett (det er ikke nødvendig å kutte så mye, de andre gynekologene jeg gikk til for oppfølging kuttet mye mindre). Jeg var redd og det gjorde vondt. Opplevde henne som kald og mutt. Anbefaler andre å holde seg langt unna denne gynekologen. Det var første og siste gang jeg gikk til henne.