Om vurderingeneSiste vurderinger av Fritzøe Klinikk
Lite empatisk
Lege: Ebbe Chr. Grønvold SkrevetGrønvold er arrogant, kommuniserer dårlig og innehar liten empati.
Han er åpenbart opptatt av kvantitet istedenfor kvalitet i sin pasientbehandling (jo flere pasienter, jo mer i hans lommebok..)
Styr unna - Grønvold anbefales IKKE!
Arrogant
Lege: Ebbe Chr. Grønvold SkrevetEtter min oppfatning en arrogant og lite empatisk gynekolog. Svarer nedlatende på spørsmål og er unødvendig hardhendt.
Har byttet til annen lege.
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Ebbe Chr. Grønvold SkrevetÅ gå til gynekolog er av og til ubehagelig og flaut, men Dr. Grønvold får en til å slappe av. Han er trygg og tydelig i faget sitt og jeg har fått god hjelp både ved missed abortion og oppfølging av 2 svangerskap.
Trygg og god oppfølgning
Lege: Hårek Augestad Lysberg SkrevetJeg hadde aldri vært hos Lyseberg og ble henvist fra min fastlege
Han tok symptomene på alvor og undersøkte grundig . Forklarte meg på en trygg og god måte hva som var årsaken til mine plager og hvordan jeg kunne få det bedre. Har fulgt meg godt opp i ettertid og henvist meg til rett tid for operasjon . For første gang i mitt liv (51år) fått en god oppfølgning. Anbefales
Dyktig og veldig Behagelig man
Lege: Knut Breck Sestøl SkrevetHar vært hos han 3 ganger,p.g.a. neseblod,veldig dyktig og behagelig man,følte meg veldig trygt.Fin type.👍