Lillestrømgynekologene AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Dampsagveien 2 A 2004 Lillestrøm

Siste vurderinger av Lillestrømgynekologene AS

Pasientfokusert og empatisk

Lege: Ingebjørg Helene Kinne Skrevet

Jeg kan trygt si at det å gå til gynekolog er på topp 10 listen over de verste tingene jeg gjør. Denne legen klarte å berolige meg før undersøkelsen ved sin hyggelige og rolige væremåte. Hun forklarte hva hun gjorde under selve undersøkelsen og hvorfor. Kan trygt anbefales til andre med "gynekologskrekk".

Veldig fornøud

Lege: Hilde Sundhagen Skrevet

Sundhagen er en flink lege. Rolig og behagelig. Forklarer og informerer. Totalt sett veldig fornøyd med henne.

Anbefales virkelig på det sterkeste!!

Lege: Ingebjørg Helene Kinne Skrevet

Ingebjørg er den beste legen jeg noensinne har hatt. Hun tar seg god tid til pasienten, og spør alltid om jeg har noen spørsmål eller andre ting å ta opp. Det er også viktig å understreke at det er mange kvinner som nekter å gå til gynekolog grunnet skrekk. Jeg var en av dem, før jeg møtte denne fantastiske damen. Hun er så rolig og forsiktig, og får pasienten til å bli helt avslappet.

svært lite fornøyd, ønsker ikke henne igjen, ved neste besøk.

Lege: Hilde Sundhagen Skrevet

Følte meg ikke vel der, og hun var dominerende, så fikk
Ikke spurt ferdig om ting som jeg lurte på, hun var også ufin til meg,og plutselig skulle hun ta inn neste pasient, uten at jeg hadde fått spurt /eller fått svar på noe som
helst. Så det var første og siste gang hos henne.

Empatisk og forståelsesfull!

Lege: Halvor Bakke Melbye Skrevet

Jeg var på ultralyd. Han tok seg god tid, forklarte hva han gjorde. Veldig empatisk og trøstende da det viste seg at ting ikke var som det skulle. God oppfølging resten av timen, og videre henvisning. Følte oss virkelig ivaretatt.