Om vurderingeneSiste vurderinger av Lillestrømgynekologene AS
svært lite fornøyd, ønsker ikke henne igjen, ved neste besøk.
Lege: Hilde Sundhagen SkrevetFølte meg ikke vel der, og hun var dominerende, så fikk
Ikke spurt ferdig om ting som jeg lurte på, hun var også ufin til meg,og plutselig skulle hun ta inn neste pasient, uten at jeg hadde fått spurt /eller fått svar på noe som
helst. Så det var første og siste gang hos henne.
Empatisk og forståelsesfull!
Lege: Halvor Bakke Melbye SkrevetJeg var på ultralyd. Han tok seg god tid, forklarte hva han gjorde. Veldig empatisk og trøstende da det viste seg at ting ikke var som det skulle. God oppfølging resten av timen, og videre henvisning. Følte oss virkelig ivaretatt.
Hardhendt og uinteressert
Lege: Halvor Bakke Melbye SkrevetSamlebånd, upersonlig, uinteressert i pasientens situasjon, kald, småsur, dårlig tid og lite imøtekommende. Utviste ingen medmenneskelighet eller pasientforståelse, følte meg utilpass under hele timen. Hardhendt og gjorde kun det som måtte gjøres uten å ta seg tid å forklare mer enn strengt nødvendig. Dårlig følelse etter time.
Veldig missfornøyd
Lege: Halvor Bakke Melbye SkrevetVentetiden er super. Tok kort tid fra jeg bestilte til jeg hadde time og kom inn på kontoret.
Men tror aldri jeg har gått ut fra ett legekontor og følt meg så "brukt" som når jeg var her desverre.
Han var hardhendt, lite interessert å blikk kontakt og å gi råd videre.