Om vurderingeneSiste vurderinger av Lillestrømgynekologene AS
Føler meg så godt ivaretatt
Lege: Ingebjørg Helene Kinne SkrevetDr. Kinne tar seg god tid. Hun lytter og gir råd. Kunnskapsrik og dyktig og veldig serviceinnstilt. Føles så trygt og godt og gå til henne.
Veldig profesionell
Lege: Halvor Bakke Melbye SkrevetAnbefaler veldig! Kom første gang til han. Profesionell, rask og korrekt lege. Helt topp! :) Komentarer ikke alltid stemmer..
Trygg og forklarende
Lege: Halvor Bakke Melbye SkrevetVar ærlig og sa at jeg var noe urolig for timen. Ble møtt med forståelse for dette, og betrygget. Undersøkelsen ble gjort på en rask og effektiv måte, uten at det føltes intimt på noe som helst måte. Forklarte bra under selve undersøkelsen. Jeg gikk letta ut etter timen, og drar gjerne tilbake hvis behov.
Damen i skranken var også utrolig hyggelig.
Dyktig.
Lege: Halvor Bakke Melbye SkrevetVeldig fornøyd. Gruet veldig når jeg måtte finne ny gynekolog,da min tidligere gikk bort.Hadde gått hos samme over 40 år.Ble møtt av en hyggelig mann,som var rask og uten mye ,snikksnakk,men samtidig forklarte bra.
Kunnskapsrik, trygg og rolig
Lege: Halvor Bakke Melbye SkrevetVar hos Halvor for en celleprøve og å sette inn spiral, og var litt nervøs før timen. Jeg forklarte dette til han og ble møtt med forståelse og fin forklaring på mine spørsmål. Vil virkelig anbefale Halvor. Han hadde en rolig tilnærmelse og forklarte meg alt han gjorde steg for steg. Følte meg trygg og godt ivaretatt.