Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynisør
Takk!
Lege: Christian Hoyer-Sørensen SkrevetJeg gruet meg veldig til min først GU, men det gikk altså så greit med Hoyer-Sørensen. Han var så rolig og trygg. Snakket med meg hele tiden og spurte og fortalte underveis. Fikk meg til å føle meg skikkelig trygg og komfortabel! Anbefales virkelig
Empatisk og veldig trygg
Lege: Christian Hoyer-Sørensen SkrevetGikk til han da jeg prøvde å bli gravid. Han gikk sammen med oss i alt. Var hele tiden veldig trygg på alt og flink til å betrygge meg, da jeg følte det ikke gikk. Sitter i dag med ei nydelig jente på 3.5 år. Så takk Chrstian.
Kompetent, imøtekommende, effektiv
Lege: Christian Hoyer-Sørensen SkrevetSørensen lyttet til problemene, undersøkte grundig, forklarte underveis. Fikk inntrykk av at han var meget kompetent med lang erfaring. Ingen kritikk å komme med.
Rask, dyktig og betryggende
Lege: Christian Hoyer-Sørensen SkrevetHadde det vanskelig pga flere blødninger i tidlig svangerskap. Han forklarte problemet (hvilket andre ikke gjorde) som ga meg ro og trygghet. Rask vennlig og dyktig! Tok tak i flere problemstillinger selv om jeg kom på øyeblikkelig hjelp time!
Dyktig gynekolog
Lege: Christian Hoyer-Sørensen SkrevetBle henvist hit av fastlege på grunn av mistanke om PCOS. Følte jeg ble ivaretatt under besøkene. Rolig og forsiktig under undersøkelse, forklarer i forkant hva som skal skje.
Gir god informasjon og fremstår som empatisk. Var forståelsesfull og hadde respekt for at jeg ikke ønsket å etterkomme hans råd om å begynne på ny type prevensjon.
Den flinkeste gynekologen jeg har vært hos!