Oslo City Legesenter AS
Bestill time
I dag 18. jan | I morgen 19. jan | Man 20. jan | Tir 21. jan | Ons 22. jan | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Profesjonell og informativ. Følte meg veldig godt ivaretatt. Undersøkelsen var rask, effektiv og fullstendig smertefri.
Ville gjerne takke Oslo CityLegesenter for behandlingen jeg får hos d-r Tony.
Han virker alltid som en meget omtenksom og hyggelig person; og svært erfaren og engasjert lege.
Virker svært dyktig i faget sitt og jeg vil gjerne anbefale d-r Tony til andre pasienter. Personlig har jeg en kronisk, alvorlig og utmattende lidelse. Har alltid følt meg godt ivaretatt etter konsultasjon hos d-r Tony. Jeg blir alltid godt mottatt, får nok tid til å fortelle om problemene mine; og får hele tiden et svært omfattende svar om behandlingen, informasjon om medisineringen, eventuelle bivirkninger osv. Opplever at på konsultasjoner ser d-r Tony på meg og ikke i pc, noe som gir meg følelse til å bli hørt, ivaretatt og virkelig tatt på alvor. Forresten er d-r Tony alltid positiv, imøtekommende og har fullt fokus på meg; er alltid punktlig og nøye, uansett om jeg bestiller videokonsultasjon eller en vanlig legetime. Jeg vil takke d-r Tony for en god og meget profesjonell omsorg og ønsker ham masse lykke til videre.
En svært hyggelig og imøtekommende lege. Tok seg god tid til samtale med spørsmål både før og etter ultralydundersøkelsen. Positiv, lyttende og kunnskapsrik. En god opplevelse.
Opplever Dr.Oksum som en trivlig og kunnskapsrik lege . Han tok mine plager på alvor, det kjennes godt å kunne få hjelp etter årevis å bli kastet frem å tilbake i systemet. Anbefaler denne legen om du har nevrologiske problemstillinger fastlegen din ikke finner ut av.
Linda er dyktig og rutinert i faget sitt. Forteller ting så som de er uten å gå rundt grøten. Effektiv