Oslo City Legesenter AS
Bestill time
I dag 20. jan | I morgen 21. jan | Ons 22. jan | Tor 23. jan | Fre 24. jan | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Vi var hos Linda for ultralyd. Hun er helt fantastisk. Forklarer godt og tar seg god tid. Vi kommer garantert tilbake
Anbefaler på det sterkeste
10/10! Forståelsesfull, trygg, proffesjonell, serviceinnstilt. Hatt en god opplevelse med Linda og anbefaler henne ved spiral/celleprøve.
Åge er kanskje den flinkeste legen jeg har møtt. Han møter deg alltid med ett smil, alltid tolmodig å har tonnevis med erfaring. Han kjenner godt til legemiljøet i Oslo å vet hvor og hvem han skal henvise deg til hvis nødvendig. Empatisk og flink til å lytte. Møter deg- å ser deg der du er. Omsorgsfull og tillitsvekkende.
Opplevde å bli sett og hørt og fikk god utredning:) undersøkelsen gikk fort og er svært fornøyd med hvordan jeg ble tatt imot av både gynekologen og helsesekretærer. Verdt pengene!
I found my Doctor!!!! She listens, she's precise and she will give you the best treatments and advices.