Oslo City Legesenter AS
I dag 1. nov | I morgen 2. nov | Søn 3. nov | Man 4. nov | Tir 5. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
I dag 1. nov | I morgen 2. nov | Søn 3. nov | Man 4. nov | Tir 5. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Ikke fornøyd med Linda i det hele tatt! Veldig hardhendt under gynekologisk undersøkelse og tok ikke hensyn til meg som pasient ved å stoppe eller kommunisere, istedenfor fortsatte hun selv om jeg sa det gjorde vondt. Virket som hun prøvde og bli fortest mulig ferdig! Tror hun brukte ca 7 minutter på både ultralyd og andre prøver!
Har gått til Aage Huseby i flere år og har alltid vært veldig fornøyd. Han er utrolig hyggelig og imøtekommede, lyttende og ikke minst meget dyktig. Han får en til å føle seg avslappet og trygg og er flink til å følge opp i etterkant av time. Jeg kan varmt anbefale han.
Tok kontakt pga plager rundt overgangsalder. Huseby var lyttende, forståelsesfull og jeg opplevde meg godt ivaretatt. Jeg anbefaler han på det varmeste.
Hadde Tony Ho og en lege til som begge tok meg veldig godt imot. Tony var veldig flink til å forklare alt for meg på en måte slik at jeg selv klarte å forstå. Den andre legen var flink til å snakke med meg, roe meg ned mens jeg tok blodprøve og ellers bare gjorde jobben sin med glans.
Svært kunnskapsrik og erfaren lege. Fremstår som trygg og tillitsvekkende, tar seg tid til å lytte og forklare