Oslo City Legesenter AS

Bestill time
I dag 23. mar | I morgen 24. mar | Tir 25. mar | Ons 26. mar | Tor 27. mar | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
En lege som virkelig lytter og bryr seg
Jeg har sjelden møtt en lege som tar seg så god tid og viser så stor interesse for pasienten som Tony. Følte meg både sett og hørt gjennom hele konsultasjonen. Legekontoret var effektivt organisert, og jeg har aldri opplevd ventetid. Fikk god informasjon og oppfølging, og legen var både faglig trygg og empatisk. Kan varmt anbefales!
Veldig fint å bli møtt av en kompetent og hyggelig lege som lyttet og satt en rask diagnose. Glad for valget
Hyggelig mottakelse ev lege. Positiv, lyttende og forklarer godt hvordan behandling virker og skal foregå. Tar seg god tid.
Vært flere ganger hos Linda, opplever bare positivt. Hører på pasient, tilbyr behandling og veileder.
Dette er den mest betryggende personen jeg har møtt. Min samboer og jeg har slitt med å få barn og hun har en sterk angst diagnose. Og få se hvordan han håndterte henne under tvillings svangerskap var en helt utenomjordisk opplevelse. Her har vi en gynekolog som har en unik balanse av kunnskap, empati, tilgjengelighet og ferdigheter. Vi fikk jenter og fikk dessverre ikke oppkalt et barn etter han.