Oslo City Legesenter AS
Bestill time
I dag 20. jan | I morgen 21. jan | Ons 22. jan | Tor 23. jan | Fre 24. jan | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Jeg er takknemlig til Linda. Hun er ikke bare en høyt kvalifisert spesialist, men også en veldig god person. Jeg gikk til henne etter råd fra min vennina, og jeg er veldig fornøyd. Jeg fikk en veldig kompetent løsning på problemet mitt.
Du blir møtt på en god måte, og presist til avtalt tid. Effektivt og ivaretakende. God informasjon både under undersøkelse, og for videre prosedyre.
Utrolig fornøyd med dette legekontoret og legen som tok meg imot. Resepsjonen er hyggelig og legen tok meg på alvor og hjalp meg videre med henvisning.
Lokalene er veldig rene og pene. Helsesekretæren er kjempehyggelig. Gynekologen var «kjapp» på undersøkelsen som var veldig fint så det ikke ble ubehagelig å ligge der.
Legen tok seg også tid til å lytte og stilte fine spørsmål ift diagnose.
Følte meg sett, hørt og behandlet med respekt.
Veldig hyggelig at legen også ønsket meg god helg da jeg gikk og repeterte forløpet for jeg forsvant ut døren.
Veldig god opplevelse totaltsett! Dr Abedin var rolig, snill og dyktig. Kommer definitivt tilbake om det skulle oppstå noe i fremtiden.
Damen i resepsjonen var også veldig hyggelig og jeg ble godt tatt i mot :-)