Oslo City Legesenter AS
Bestill time
I dag 22. jan | I morgen 23. jan | Fre 24. jan | Lør 25. jan | Søn 26. jan | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
En hyggelig person som er der for å hjelpe med alle slags problemstillinger knyttet til kvinnenes forplantingsystem. Hun lytter godt til hva en pasient sier, og ut ifra det foretar undersøkelser, og viser veien videre. Jeg var hos henne 2 ganger; fikk all den hjelpen jeg trengte.
Flink, omtenksom. Lytter og vil virkelig hjelpe til. Fra å ha nesten gitt opp håpet, fikk jeg håpet tilbake. Takket lege Aage Huseby. Det koster, men er verdt pengene.
For en fantastisk god gyno, har vært hos noen og Aage kan ikke sammenlignes med noen! Utrolig flink, sier til og med unnskyld når han tar prøver som er ubehagelige.
Number one!
Legen har tid til å høre på bekymringene. Han gjør grundig undersøkelse. Den mest behagelige gynekolog jeg har hatt.
Jeg har gått til Linda i flere år. Hun er faglig dyktig, profesjonell, effektiv og man føler seg ivaretatt. Det føles alltid litt ubehagelig med gynekologisk undersøkelse, men Linda opptrer- og utfører jobben på en måte som gjør at man føler seg trygg og mindre flau og ukomfortabel.
Jeg kan anbefale Linda på det sterkeste