Oslo City Legesenter AS
I dag 19. jan | I morgen 20. jan | Tir 21. jan | > | |
---|---|---|---|---|
I dag 19. jan | I morgen 20. jan | Tir 21. jan | > | |
---|---|---|---|---|
Veldig lite imøtekommende og eier ikke medlidenhet selv om du forteller at du er nervøs for undersøkelsen. Ganske hardhendt under undersøkelsen og sier at det gjør ikke vondt, når du selv ligger der og har vondt. Forferdelig dårlig Norsk, gjør seg svært lite forstått og oversetter ikke prøvesvar fra Latin til Norsk som et vanlig menneske kan forstå. Jeg fikk positivt prøvesvar på kreft og hun forklarte nesten ingenting per telefon når du ga meg nyheten.
Hyggelig og hjelpsom lege som lyttet til deg og tok meg på alvor. Beste opplevelse jeg har hatt med en lege før
Åge er enestående! Han lytter, og er utrolig omtenksom. Litt dyrt å gå privat, men pengene er vel verdt under graviditet. Kan ikke anbefale Åge nok
Fikk time via nettbestilling 2 dager senere, og møtte en svært hyggelig hudlege som raskt som tok seg god tid til å lytte på min forklaring av problemet. Stilte raskt diagnose og forklarte inngående hva som skulle benyttes av medikamenter og hvordan kur gjennomføres. Superfornøyd pasient
Anbefales på det sterkeste, kjmepe hyggelig lege, som hører på dine problemer. Og prøver å fikse så godt som han kan