Om vurderingeneSiste vurderinger av Drammens Gynekologen AS
Hun er en utrolig sympatisk lege!
Lege: Møyfrid Kjøllesdal SkrevetJeg har i mange år vegret meg for å ta gynekologisk undersøkelse, men ikke lengre! Hun var meget sympatisk å snakke med og selve undersøkelsen gikk smertefritt og raskt. Kan anbefales på det varmeste. Jeg har i hvert fall funnet min gynekolog!
Verdens beste gynekolog
Lege: Møyfrid Kjøllesdal SkrevetMeget varm og omtenksom menneske. Hun tar seg god tid og hjelper deg på den beste måten. Aldri sett en så herlig person. Skaper trygghet for pasienten.
Fantastisk Gynekolog!
Lege: Møyfrid Kjøllesdal SkrevetAnbefaler henne på det varmeste. Hun er rolig, lyttende, forsiktig når hun undersøker. Hun forklarer godt og kommer med gode forslag til løsninger. Virkelig den flotteste kvinneligen gynekologen jeg har møtt. Lett å prate med. Hun tar imot pasienter med henvisning.
Den beste legen du kan ha
Lege: Møyfrid Kjøllesdal SkrevetFølger opp pasientene å er rolig og avbalansert, veldig hjelpsom og vet hva hun gjør. Du føler deg trygg hos henne!!! Den beste legen du kan ha ti av ti fra oss
En super gynekolog
Lege: Møyfrid Kjøllesdal SkrevetJeg gruet meg litt til jeg skulle til gynekologen. Da var Møyfrid helt super å være hos. Hun er veldig rolig og blid, flink til å høre på det du sier og tar seg god tid. Jeg brukte godt over tiden min, men hun stresset ikke. Anbefaler henne skikkelig!