Åmot Legesenter DA

Stadionveien 4 3340 Åmot

Siste vurderinger av behandlere ved Åmot Legesenter DA

Avvisende på pleie av psykisk helse

Lege: Ali Raza Skrevet

Denne legen byttet jeg til for jeg trodde han skulle være flink. 1 timen endte i en stor katastrofe! Han var ikke veldig forståelig på at jeg slet med kronisk hodepine som igjen gir meg dårlig livskvalitet samt nedtrykthet og er depresiv. Han påsto noe om et medikament som en annnen lege sa at han ikke har lov til å si.... takket være han fikk jeg angstanfall og kunne ikke dra på jobb i 2 dager!!!! Han brøy seg ikke om at min 1 årige datter slo seg hardt og skrek som aldri før.. han fortsatte å snakke mens henne skrek og jeg prøvde å trøste henne. Liten respekt følte jeg og kvalt oppi et hjørnet!!! Byttet igjen rett etter førstw time- takk og lov for at jeg kunne det.. ellers så hadde jeg slitet!

Den beste jeg har hatt

Lege: Gritta Windt Skrevet

HUN LYTTER ,FØLER HUN TAR MEG PÅ ALVOR. TAR SEG TID OG JEG SYNTES HUN ER NØYE. KAN JO OGSÅ RINGE OG FÅ PRATE MED HENNE, FLIN TIL OG UNDERSØE OG TAR PRØVER.

ingen tillit

Lege: Ali Raza Skrevet

Jeg har gått gråtende fra den legen to ganger,jeg blir ikke tatt på alvor, og opplever å bli latterliggjort

Meget dyktig lege

Lege: Gritta Windt Skrevet

Gritta er den typen lege som lytter godt til hva jeg har å fortelle, og jeg føler at jeg blir tatt på alvor til enhver tid. Hun er et behagelig og empatisk vesen. Jeg vil rette en takk for at jeg får lov til å være en av hennes pasienter.

Utrolig dyktig lege

Lege: Gritta Windt Skrevet

Som fastlege er hun svært pliktoppfyllende og viser seg interessert i sine pasienter. Flink til å følge opp og meget nøye i det arbeidet hun gjør.