KvinneDoktor og Jordmora AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kong Sverresgt. 3 3111 Tønsberg

Siste vurderinger av KvinneDoktor og Jordmora AS

Dyktig og kunnskapsrik gynekolog

Lege: Mikael Nicolaidis Skrevet

Faglig dyktig, forklarer godt og er rolig og snill. Tar seg tid til å forklare og følge opp. Anbefales på det varmeste.

For mye å gjøre

Lege: Mikael Nicolaidis Skrevet

Han er faglig veldig dyktig, ingen tvil om det, men han har helt klart alt for mye å gjøre. Bruker lang tid på tilbakemeldinger og å gi beskjed om prøver som er tatt. Personlig klaffer vi ikke helt. Hyggelig kontordame og jordmor.

Sikkert flink, men...

Lege: Mikael Nicolaidis Skrevet

Har dessverre ikke noe godt inntrykk av denne gynekologen. Han er ikke spesielt medmenneskelig og gjør en sårbar situasjon unødvendig stressende og ubehagelig. Han virker irritert når man stiller spørsmål og vil helst ha deg ut fort. Vanskelig å si noe om hvor flink han er fordi han sier lite. Har vært der flere ganger og samme følelse hver gang. Fancy lokaler, men ikke spesielt imøtekommende folk som jobber der heller dessverre.

Hei. Det er leit at du opplever oss slik. Legen setter av 30 minutter til din konsultasjon, så det skal ikke være grunn til å ikke få tid nok. Vi får nærmest daglig skryt av hvordan pasienter blir møtt av våre sekretærer, så finner det underlig at du kommer gang etter gang og er misfornøyd. Denne tilbakemeldingen rimer bare ikke.

Besvart av Mikael Nicolaidis

Midt på 3

Lege: Mikael Nicolaidis Skrevet

Jeg har egentlig opplevd han som litt nedlatende. Sånn som å si det jeg snakker om er feil for å så å gjenta akkurat det jeg holdt på å si. Samt jeg likte ikke ordlyden i mailen jeg fikk som svar på et simpelt spørsmål. I og med at jeg ikke har vært hos han via noe offentlig avtale eller slikt så forventer jeg faktisk mer av en lege. Jeg kommer mest sannsynligvis ikke til å dra dit igjen.

Dårlig oppfølgning

Lege: Mikael Nicolaidis Skrevet

Var i utgangspunktet fornøyd med besøket mitt hos Dr. Nicolaidis hvor jeg tydelig ba om en full sjekk av alt mulig grunnet plagsomme symptomer. Jeg nevnte også spesifikke prøver jeg ønsket å ta sett i sammenheng med disse symptomene. Undersøkelsen gikk fort og Dr. Nicolaidis fremsto profesjonell. Jeg ble lovet å få prøvesvarene tilsendt så fort de var klare, men fikk aldri prøvesvarene tilsendt til tross for gjentatte forsøk. Til slutt fikk jeg beskjed om at «alt var fint», men uten å få spesifisert hvilke prøver som var blitt tatt (selv om jeg spurte om dette gjentatte ganger). Flere måneder senere fikk jeg gjennom sykehuset vite at veldig få prøver faktisk var tatt og at ett av prøvesvarene ikke var bra. Endte opp med at jeg måtte bestille ny time hos en annen gynekolog og hadde plager i unødvendig lang tid grunnet slurvete praksis hos denne gynekologen. Kommer ikke til å dra tilbake

Hei. Vi beklager at du opplevde oss slik. Normalt får alle svar på Mail ved normale prøvesvar. Dersom det er avvik i prøvesvar ringes pasienten til. Det er vår prosedyre, men her må det ha skjedd en glipp dessverre.

Besvart av Mikael Nicolaidis