Om vurderingeneSiste vurderinger av Trondheimsgynekologene
Ubehagelig, stressende og lite empatisk
Lege: Kristin Offerdal SkrevetOppleve henne som stressende, og forklarte ikke hva som skulle skje i forkant av innsetting av spiral. Følte ikke at hun lyttet til meg under undersøkelsen, og opplevde henne som litt hardhendt. Opplevde henne også som litt nedlatende og som om hun har rett uansett på grunn av hennes lange erfaring. Følte heller ikke at hun svarte på spørsmålene mine uten å vise til hennes lange erfaring som hovedsvar. Hele opplevelsen var skikkelig dritt, gråt under undersøkelsen og griner i etterkant når jeg prater om det. Hvis man er litt nervøs for å dra til gynekolog, eller man trenger noen som tar seg tid til å lytte og forklare til deg og tar deg på alvor så gå for all del IKKE til henne. Anbefaler henne ikke, og vil ikke under noen omstendigheter dra tilbake.
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Kristin Offerdal SkrevetJeg var litt skeptisk etter å ha lest vurderingene her inne, men siden fastlegen min hadde henvendt meg til Dr. Offerdal valgte jeg å gi henne en sjanse. Hun hadde satt seg inn i journalen min på forhånd, og tok seg god tid til å stille spørsmål for å få et mer helhetlig bilde. Undersøkelsen gikk raskt, men hun var flink til å forklare hva hun så, og hvilken betydning dette hadde. Hun ga meg flere behandlingsmuligheter, og veide for og imot de forskjellige behandlingene for at jeg skulle velge det som føltes mest riktig for meg. Hun var også hyggelig da jeg stilte de spørsmålene jeg hadde. Alt i alt en god opplevelse, og anbefaler henne til andre!
Kunnskapsrik og god lytter
Lege: Kristin Offerdal SkrevetVar hos Dr. Offerdal for å sette inn spiral. Selve innsettingen var helt smertefri og fort gjort. Fikk gode anbefalinger av henne ang type spiral, basert på min helse og tidligere erfaring med prevensjon. Følte at hun hadde satt seg inn i journalen min og lyttet til meg, og kom med riktige anbefalinger basert på dette. Veldig fornøyd!
Aldri følt meg mer utilpass
Lege: Kristin Offerdal SkrevetMin opplevelse hos Dr. Offerdal var ikke god. Jeg følte jeg ikke ble tatt på alvor og opplevde henne som stresset. Jeg fikk ikke forklart hvorfor jeg var der selv, og det gikk veldig kort tid før undersøkelsen var startet. Dr. Offerdal var hardhendt og prøvde overhode ikke å gjøre noe for at jeg skulle føle meg tilpass i situasjonen. Hun var krass og lite forklarende. Har aldri hatt en dårligere følelse når jeg har dratt fra et legekontor. Satt igjen i flere dager med spm som jeg ikke hadde fått svar på.
Travel, brå og lite empatisk
Lege: Kristin Offerdal SkrevetVar hos henne for å sette inn spiral. Hun er hardhendt under innsettelsen og jeg blir kastet ut av kontoret umiddelbart etterpå selv om jeg omtrent besvimer av blodtrykksfall og hadde store smerter. Den stakkars resepsjonisten tok seg heldigvis av meg! Vil ikke anbefale Offerdal.