Spiren Fertilitetsklinikk AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Havnegata 9, Pirsenteret, inngang 2, 3. etg 7010 Trondheim

Siste vurderinger av Spiren Fertilitetsklinikk AS

Dyktig og imøtekommende

Lege: Liv Bente Bergem Romundstad Skrevet

Var på jobbreise i Trondheim da jeg fikk min andre missed abortion på kort tid. Fikk time neste dag, da de nettopp hadde mottat en avbestilling av time. God service både i telefonen og ved oppmøte. Fikk god hjelp av en dyktig og profesjonell gynekolog. Anbefales! Bor et stykke unna Trondheim, men er der ofte så ved behov for gynekolog kommer jeg gjerne tilbake.

Anbefales!

Lege: Hildegunn Stoum Skrevet

Gynekolog Hildegunn var behagelig, omsorgsfull, flink og profesjonell! Hadde en veldig positiv og fin opplevelse. Anbefaler virkelig henne! Herlig dame :)

Uinteressert og skarp.

Lege: Hildegunn Stoum Skrevet

Flyttet nylig til Trondheim og trengte en gynekolog som kunne tilby time raskt. Det var det beste med klikkenen/legen. Fikk time når det passet meg. Jeg var nervøs som alltid. Mitt inntrykk var hun var uinteressert og ville bare ha meg kjapt inn og ut. Jeg prøvde å forklare hva problemet mitt var, men hun var rett og slett ikke interessert. Hun "visste alt". Kommer nok aldri tilbake hit igjen.

Kjempefornøyd !

Lege: Hildegunn Stoum Skrevet

Utrolig rolig og hyggelig dame. Gjør at du føler deg trygg og viser oppriktig interesse ovenfor pasienten! Følte meg godt ivaretatt og at jeg ble tatt på alvor. Anbefales på det sterkeste!

Den beste gynekologen jeg har opplevd

Lege: Liv Bente Bergem Romundstad Skrevet

Timen hos Liv Romundstad var en svært positiv opplevelse. Svært hyggelig lege som får deg til å slappe av. Ikke minst fikk jeg følelsen av å bli sett. Hun forklarer klart og greit sånn at du forstår - og hun spør og virker interessert i deg som kunde.