Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sætre Legesenter
Flink og effektiv!
Lege: Odd Vilhelm August Christiansen SkrevetOdd Christiansen er hyggelig, lytter og benytter den begrensede konsultasjonstiden godt. Jeg har alltid følelsen av å bli tatt seriøst, og oppfatter at Christiansen raskt forstår hva symptomene handler om. Jeg vil spesielt rose ham for at han ofte henviser til spesialist når han ikke selv har mulighet til å stille presise diagnoser. Dette viser at han tar sin rolle på alvor, og gir en god trygghet for pasientene. Alle våre fire familiemedlemmer har benyttet Christiansen gjennom flere år, og vi har bare godt å si om denne legen.
Trygg
Lege: Sissel Henriette Lingaas SkrevetSissel er imøtekommende, lyttende, forståelsesfull, og en dyktig lege jeg føler meg trygg hos. Dersom hun ikke skulle sitte på den nødvendige kompetansen, så er hun alikevel oppdatert og henviser deg dit det er riktig å gå .
Hun er blid,og det oppleves aldri som at hun ikke har tid til deg.
Jeg skal flytte til et annet fylke,men jeg beholder fastlegen for meg og min datter.
Det jo tross alt fritt å velge lege! :-)
En dyktig familielege
Lege: Sissel Henriette Lingaas SkrevetSissel Lingaas er en meget dyktig og hyggelig lege som ser "mennesket", ikke bare en pasient. Hennes rolig og blid vesen gjør det lettere å slappe av og snakke om det som plager deg. Hun finner den behandlingsformen som passer individet og tar en oppriktig interesse i deg. Begge barna mine, mannen min og jeg har en enorm tillit til henne og håper at hun forblir vår fastlege i mange, mange år fremover.