Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrumslegene
Beste gynekolog jeg har hatt
Lege: Jan Helge Seglem Mortensen SkrevetGikk tidligere til en kvinnelig gynekolog på uten å få noe så helst hjelp. Bare prat.
Etter å ha lidd meg gjennom ÅR med endomteriose og store invalidiserende smerter. Tok jeg kontakt med Dr. Mortensen. Fikk time dagen etter heldigvis, og siden jeg var akutt dårlig kunne han konstantere problemet på ultralyd.... Det ble søkt operasjon og MR ble utført. Operasjon i løpet av 3 mndr. hos byen beste kirurg, og var bra helt fra 1 uken etter operasjonen. Annbefaler Mortensen på det sterkeste.
Fantastisk fornøyd
Lege: Jan Helge Seglem Mortensen SkrevetHar gått til Mortensen siden 2008, gjennom to graviditeter og etter fødsler. Grundig, hyggelig, tar meg på alvor og hjelper med ting som fastlege har gjort feil.
Anbefaler Mortensen på det sterkeste.
Meget fornøyd
Lege: Jan Helge Seglem Mortensen SkrevetEtter å ha vært uforklarlig ufrivillig barnløs i 2år, tok jeg turen fra Tromsø til Bergen til Dr. Mortensen. Det var første gangen jeg følte å bli tatt på alvor, følte at han var interessert i å finne ut av hva som var vårt problem og han tok seg god tid til å snakke med meg. Han ordnet med vidre utredning og sykehusbytte for nytt IVF-forsøk, og jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt hele veien. Jeg var hos Mortensen en gang, han fant "feilen", og 1 1/2 mnd fikk jeg bekrefta graviditet, og kunne avbestille nytt IVF-forsøk. Anbefaler Dr. Mortensen på det aller varmeste. Drar glatt til Bergen igjen om nødvendig.