Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heggen legesenter
Sollid og dyktig
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetSærdeles fornøyd med fastlegen min. Godt forberedt, godt humør og effektiv.
kjempelege
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetVar en gang vikar for A.K. Engstad Hun var helt utrulig hjelpsom har mye å takke henne for er i live idag
Meget bra!
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetForberedt. God innsikt. Nøye. Folkelig. Et fantastisk medmenneske!
Hun stiller også krav til pasienten, og det er helt rett selv om det kanskje kan føles litt ubehagelig...
Engasjert og forståelsesfull.
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetSilje er fantastisk. Føler alltid at hun vil meg mitt beste når jeg er der, og stiller opp og gjør det hun kan for å hjelpe meg med hva det skulle være der og da. Hun er støttende og forståelsesfull og veldig fin å prate med.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetSilje er en lege som jeg føler meg trygg på. Hun er åpenbart kunnskapsrik. Hun tar seg tid til å lytte til hva jeg har å si på en måte som jeg ikke har opplevd hos andre leger. Du føler deg velkommen på kontoret.Hun yter også service ut over det som er vanlig med blant annet å ringe å spørre hvordan det står til. etter at behandlingen har startet.