Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flattum Legesenter DA
En rolig, flink og kunnskapsrik lege
Lege: Jørn Ossum SkrevetJeg er meget fornøyd med Jørn som fastlege. Han er kjempe flink lege, som passer på pasientene sine. Går jeg til han, vet jeg at jeg er i trygge hender. Beste legen noensinne :)
Fantastisk!
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetVarm og kunnskapsrik dame. Finner løsninger og tar pasienten på alvor. Lytter og gjør alt hun kan for at pasienten skal ha det best mulig. Ser mennesket og behandler pasienten med respekt. Humoristisk, byr på seg selv. Jeg digger henne!
Anbefaler på det sterkeste.
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetDyktig på både fag og service. Veldig fornøyd. En dyktig lege, fremstår som fagorientert og seriøs, veldig effektiv. Utrolig kunnskapsrik og behandler pasientene med stor respekt.
Hjelpsom,dyktig og ærlig
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetMeget fornøyd med min fastlege hun er interessert i faget sitt er meget dyktig med barn og voksne. Er ærlig og gjør alt for å hjelpe deg. Hun er et godt menneske(engel) som ser og leser deg. Tusen takk for all hjelp.
Trygg og kunnskapsrikt
Lege: Ljiljana Labus SkrevetMeget forståelsesfullt lege som lyter pasienten sine behov.
Kritiserer ikke, er åpent for å diskutere løsninger.
Veldig effektiv under timen.