Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flattum Legesenter DA
Trygg
Lege: Ljiljana Labus SkrevetEr lyttende, hensynsfull, tar deg på alvor. Effektiv men har ikke dårlig tid og svarer på alle spørsmål.
Fornøyd
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetInteressert og dyktig lege. Har høyt tempo og utnytter tiden, men lytter også. Jeg har inntrykk av at hun er praktisk orientert, noe som passer meg utmerket.
Stressa
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetJeg kom på akutt time hos henne. Hun var stresset og hadde sterke meninger om hva som var riktig og galt som ikke samsvarer med det jeg har fått av informasjon tidligere. "Hun tror hun vet best" ikke veldig tiltroende. Men hun skal ha for at hun tok seg tid. Var nemlig matpausen hennes.
Godt valg av ny fastlege.
Lege: Jørn Ossum SkrevetHan tar seg tid til å høre på deg. Ved tvil sender deg videre i systemet. God til å forklare. Min mening er at han er både lyttende og interessert i ditt ve og vell.
En av de dårligste legene jeg har vært borti!
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetHun tok seg ikke tid til å lytte til de erfaringer jeg har med MIN sykdom som jeg har levd med hele livet mitt, hun var svært påståelig. De rådene og medisinske tilbudene jeg fikk var heller ikke særlig gode. Jeg fikk til slutt beskjed om å bytte fastlege av henne fordi hun ikke ville hjelpe med smertelindring.
Dette er ikke en lege jeg anbefaler om du faktisk har en sykdom som gjør at du ofte må til lege og at du har behov for smertelindring grunnet en smertefull lidelse.