Oslo Hudlegesenter

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Wergelandsveien 1-3 0167 Oslo

Siste vurderinger av Oslo Hudlegesenter

Meget dyktig og faglig interessert

Lege: Martin Enger Skrevet

Meget dyktig hudlege som tar pasienten på alvor og som er faglig interessert. God veiledning underveis og ønsker å sette riktig diagnose. Anbefales.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Kjetil Guldbakke Skrevet

Kjetil er en utrolig dyktig lege. Jeg dro til han pga anbefalinger av andre som tidligere hadde besøkt han, og det var en veldig god opplevelse; jeg følte at han FAKTISK BRYDDE seg om problemene mine. Det er noe leger sjeldent gjør for tiden. Kjetil er blant de få legene i Norge som gir kvalitet (han gir RIKTIG, men også utfyllende informasjon om sykdommer/medisiner/...). Utdanningsbakgrunnen sier vel sitt.

Veldig bra service og acne-huden min ble så fin etter 3 måneder

Lege: Ellen Margrethe Slevolden Skrevet

Knallfornøyd med Ellen. tok seg tid til meg, ba også om en second opinion av en kollega og hun ga meg en salve som het Zalna - har brukt den i 3 måneder og har aldri hatt så fin hud!! Anbefales om du sliter med kviser slik jeg gjorte :)

Flink hudlege

Lege: Ellen Margrethe Slevolden Skrevet

Var hos hudlegen for å sjekke en føflekk jeg synes så rar ut. Ble betrygget at den var helt ufarlig. En bekymring mindre.. :)

Beste hudlegen i Oslo

Lege: Kjetil Guldbakke Skrevet

Er utrolig fornøyd med all behandling jeg har fått hos Kjetil Guldbakke. Han har ett godt svar på alt og er veldig profesjonell og behagelig. Anbefales