Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslo Hudlegesenter
Veldig hyggelig og hjelpsom hudlege
Lege: Martin Enger SkrevetBlid og hyggelig fra start til slutt. Forklarer nøye og lytter til pasientens bekymringer og plager. Anbefales på det høyeste :)
Flinkeste hudlegen
Lege: Martin Enger SkrevetHan kan virkelig alt!! Hjelper til med alle problemer. Bryr seg og forklarer grundig.
veldig erfaren hudlege
Fantastisk lege
Lege: Martin Enger SkrevetDyktig, kunnskapsrik, tar seg god tid men er samtidig effektiv, og ikke minst, han er veldig hyggelig og han lytter til pasienten. Tror ikke jeg har møtt en bedre lege enn han.
Anbefales på det varmeste.
Svært kompetent
Lege: Kjetil Guldbakke SkrevetSlet med utslett over lange perioder. Fikk mye ulike medisiner fra fastlege. En konsultasjon med Guldbakke og ble satt på riktig medisin. Flere år med plager løst etter en konsultasjon med hudspesialist Guldbakke. Effektiv og sympatisk.
Flink hudlege - den beste
Lege: Kjetil Guldbakke SkrevetJeg har vært hos han flere ganger, siste gang mars 2021.
Jeg har vært hos mange hudleger. men Guldbakke er den jeg har følt meg mest ivaretatt hos. Fikk laserbehandling for pigmentflekker, og resultatet er blitt veldig bra. Har også hatt med barnebarnet mitt til Guldbakke. Har vært der to ganger, fått behandling for anker, med bra resultat,