Bestill time

Logo for Hudklinikken

Bestill time

I dag 22. nov I morgen 23. nov Søn 24. nov Man 25. nov Tir 26. nov

Om

Ved Hudklinikken har vi en stolt tradisjon med å tilby førsteklasses hudbehandling. Vi var den første private hudklinikken i Norge og vår historie strekker seg 40 år tilbake i tid. Klinikken ble startet av en av Norges fremste hudleger, Dr. Jon Langeland, i 1984, og drives nå av hans datter, Dr. Caroline Langeland.

Vi kombinerer tradisjon med innovasjon, og benytter oss av de nyeste teknikkene og behandlingene for å gi den beste behandlingen for våre pasienter. Våre ansatte er dedikerte til kontinuerlig faglig utvikling, og er regelmessig brukt som fagpersoner i media.

Enten du sliter med kviser, eksem eller andre hudproblemer, har vårt dyktige team kunnskapen og ekspertisen som kreves for å møte dine behov. Vi tar oss tid til å forstå hver enkelt pasients unike situasjon og skreddersyr behandlingsplaner som passer best for dem.

Besøk Hudklinikken i dag, og la oss hjelpe deg med å oppnå den sunne og strålende huden du fortjener.

• Profilbilde av hudlege Anne Birgitte Thomas Nordal
  • Profilbilde av hudlege Caroline Strandhagen
  • Profilbilde av hudlege Thomas Moe
  • Profilbilde av hudlege Kim Endre

Siste vurderinger av Hudklinikken

Hun er god!

Lege: Caroline Strandhagen Skrevet

Var hos Caroline for å fjerne føflekk i ansiktet. Veldig fornøyd, følte meg sett og ivaretatt. Ros til både Caroline og dama som tok ut stingene mine.

Fantastisk dyktig og flink

Lege: Anne Birgitte Thomas Nordal Skrevet

En hudlege man virkelig kan anbefale, nøye og kjempe flink. Lytter og tar godt vare på pasienten, følger opp og er utrolig hyggelig. Man føler seg så trygg og vet at hun virkelig kan jobben sin. Er så fornøyd og vil virkelig gi all ros til denne hudlegen. Anbefaler hun til alle som trenger en hjelpende hånd fra en hudlege :)

Dyktig, kunnskapsrik og hyggelig

Lege: Caroline Strandhagen Skrevet

Caroline er en svært dyktig hudlege som tar alle problemer på alvor. Hun er imøtekommende, blid og omsorgsfull. Jeg føler meg alltid ivaretatt. Hun er også svært effektiv uten at det går utover behandlings kvaliteten. Har fått hjelp med hudproblemer samt behandling av hyperhidrose. Svært fornøyd etter alle behandlinger. Anbefales på det sterkeste!

Imøtekommende, profesjonell og faglig dyktig

Lege: Anne Birgitte Thomas Nordal Skrevet

Kan på sterkeste anbefale Anne Birgitte. Hun er imøtekommende, faglig dyktig og ser pasienten.
Etter timene jeg har hatt føler jeg meg forstått, sett og at mine problemer er tatt på alvor og fått en behandling.

Grundig og dyktig

Lege: Anne Birgitte Thomas Nordal Skrevet

Dr. Anne Birgitte Nordal kan anbefales på det aller sterkeste! Jeg er ikke en som har for vane å skrive anmeldelser, men nå er det virkelige en som fortjener det. Ved flere anledninger har jeg vært hos Anne, både for meg selv og mine barn. Du møtes med et fokus på løsning, grundighet og faglig dyktighet hver gang. Min yngste sønn har slitt med store eksem- og hudproblemer, som ingen har klart å få bukt med.
Anne ga ikke opp, jobbet systematisk med
behandling og god oppføling.
Det har ført til at han nå er eksemfri.
Her møter du en hudlege som tar store og små problemer på alvor.