Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Eiker Legesenter
Kul, trygg, kunnskapsrik og omsorgsfull lege
Lege: Khakan Altaf Chaudhry SkrevetJeg har hatt Chaudhry som lege i over 10 år og kan ikke anbefale han sterkere. Han har følgt meg opp ofte, er komfortabel å prate med om alt, er flink til å diagnostisere og han bryr seg veldig mye om pasientene sine. Er evig takknemlig for å ha en så god og trygg lege som han!
Dyktig lege.
Lege: Shahzad Yousaf Khan SkrevetDette er en dyktig lege som tar pasienten på alvor. Han gjør en omfattende og grundig jobb! I tillegg har han akuttimer samme dag når noe haster.
Trygg fastlege
Lege: Khakan Altaf Chaudhry SkrevetVeldig fornøyd med behandling og tar seg alltid god til til å prate med meg. Henviser meg så fort han er i tvil. Bare godt å si om han.
Omsorgsfull og trygg
Lege: Khakan Altaf Chaudhry SkrevetEn å stole på. Gjør bra vurderinger og man føler seg ivaretatt. Tar alt på alvor. Svarer fort på meldinger.
Utrolig dyktig og enpatisk
Lege: Nina Gilhuus-Kiani SkrevetKan ikke anbefale denne legen nok. Hun tar deg på alvor og er alltid blid og imøtekommende. Man føler seg sett og ivaretatt i møte med denne utrolig dyktige legen. Det er tydelig at hun vet hva hun driver med.