Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Eiker Legesenter
Superfastlegen
Lege: Khakan Altaf Chaudhry SkrevetImøtekommende, seriøs, lyttende, hyggelig, omsorgsfull, effektiv, morsom og hjelpende! Her går man alltid ut med et smil, nesten samme hvor «kjipt» man har det.
Han bruker e-portalen, og svarer raskt! Her har du fastlege for livet!
Trygg og god
Lege: Khakan Altaf Chaudhry SkrevetNår en blir kronisk syk, er det viktig å ha en lege som kan ivareta hele seg.
Khakan Altaf Chaudhry er en lege som gjør det.
Dyktig på alle områder🌝
Trygg, har mye kunnskap innenfor jobben sin
Lege: Shahzad Yousaf Khan SkrevetHar hjulpet meg veldig mye, fått riktige veiledninger, er super fornøyd med denne legen. Anbefaler på det sterkeste!
Sløvt
Lege: Nina Gilhuus-Kiani SkrevetEtter min erfaring var hun ikke flink nok til å utelukke eller henvise. Hun er ingen spesialist, men opplever likevel at diagnoser som burde tas av en spesialist stilles hos henne. Føler at jeg alltid hadde spørsmål som jeg ikke fikk svar på når jeg var ferdig med time hos henne. Hun burde bli flinkere på å ta flere prøver, sende til analyse, henvise enn det hun i alle fall var. Hun er en allmennlege og ingen spesialist i alt mulig. Lang ventetid på legetime. Resepsjonen er ikke alltid imøtekommende, og dersom man ikke er veldig bestemt så kan man føle seg avfeid.
Flink og dyktig lege
Lege: Shahzad Yousaf Khan SkrevetTar vare på pasienten og hjelper til med alt han kan.
Stresser ikke når man er inne hos han. Kjempe flink og hjelper så godt han kan.