Om vurderingeneSiste vurderinger av Bekkestua Hudklinikk
Sur og irritert
Lege: Anne Klemeyer SkrevetEtter 30 min forsinkelse, fikk jeg 5 min inne hos legen. Hun er sur og svært lite hyggelig. Hun svarer kort og irritert på spørsmål og gir ingen forklaringer på ting du måtte lure på.
Meget kunnskapsrik, nøye og effektiv
Lege: Anne Klemeyer SkrevetFøler meg trygg på Anne Klemeyer sin kunnskap, hun gir meget god oppfølging, er svært nøye og jobber effektivt.
Hun tar pasientene seriøst.
Vår familie er svært fornøyd med Dr. Klemeyer.
Resepsjonen gir også god service og alltid et smil.
Takk for flott behandling!
Traumatiserende!
Lege: Anne Klemeyer SkrevetBle henvist til denne hudklinikken av fastlegen min pga. sjekk av føflekk som hadde endret form. Dro til Anne, og førsteinntrykket mitt av henne var helt forferdelig! Opplevde henne som svært skummel og kald. Måtte ta av meg alle klærne, og ble møtt på med et svært dømmende blikk overfor kroppen min! Hun ga meg mange blikk som sa mer enn tusen ord. Som ei usikker og ung jente var dette forferdelig! Hun fjernet en føflekk på skulderen min, og sydde den sammen. Dette viste seg å ende opp katastrofalt. For det første så klarte ikke hun å sy den ordentlig sammen, så såret var åpent og jeg fikk en intens infeksjon. Måtte dra til sykehuset hvor de måtte fjerne ENDA større del av huden og sy sammen på nytt. Dette er arr som ALDRI forsvinner, og jeg hadde hatt muligheten til å gå ut derifra med et lite arr, men pga. henne endte jeg opp med å ødelegge skulderen min. Aldri dra hit!
dårlig
Lege: Anne Klemeyer Skrevetlite behjelplig resepsjonist, veldig lang ventetid på 8 mnd. telefontid 3 timer delt opp ila dagen. aldri vært opplevd dårligere service.
Trygg og kunnskapsrik spesialist i hudsykdommer
Lege: Anne Klemeyer SkrevetAnne Klemeyer fremstår som svært dyktig og grundig og er dessuten en person man kan stole på. Hun har vært min hudlege i mer enn femten år, etter at min fastlege sendte meg til henne med mistanke om malignt melanom - hvilket det da også viste seg at jeg hadde. Jeg har fått grundig oppfølging og behandling i alle år etterpå, med regelmessige kontroller og tilsyn. Hun har oppdaget flere andre hudanomalier i løpet av alle disse årene, og har sørget for adekvat behandling av disse ved alle anledninger. Anbefales - men hun har lange ventelister.