Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grev Wedel Legesenter
Kunnskapsrik og tillitsskapende
Lege: Jai Paul Singh Dhillon SkrevetVeldig fornøyd med å ha Dhillon som fastlege. Alltid blid og imøtekommende, dyktig faglig og flink til å gi lett forståelige tilbakemeldinger. Rett mann på rett plass👍
Dyktig og Rolig Lege
Lege: Knud Arne Christopher Blom Landmark SkrevetVeldig nøye, er det noe han ikke vet nøler han ikke med og henvise videre. Veldig flink med voksne og barn. Anbefales på det varmeste.
Faglig dyktig og menneskekjenner
Lege: Jai Paul Singh Dhillon SkrevetFaglig dyktighet som gjør pasienten (meg) trygg, oppriktig interessert og lyttende. Imøtekommende, tilgjengelig og følger alltid opp
Tar seg tid
Lege: Jai Paul Singh Dhillon SkrevetSyntes Jai er flink til å følge opp og føler meg veldig hørt når jeg er hos han.
Det er heller ingenting som er flaut hos han som er utrolig godt å ha i en lege!
Han klarer også å se sammenhengen mellom psykisk helse og fysisk helse, han er bare generelt veldig hyggelig og enkel å forholde seg til!
Tilstede, kunnskapsrik og seriøs
Lege: Tomas Kiepiela SkrevetTusen takk for at du er min fastlege. Er så godt å ha en lege som er tilstede og lyttende samtidig som han er veldig faglig dyktig.