Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Drammen Legesenter DA
Meget dyktig
Lege: Marianne Eriksen SkrevetFøler meg alltid godt ivaretatt og får god oppfølging. Det er ca 3 ukers ventetid på vanlig time, men får akuttime samme dag hvis det er noe som haster, må da ringe kl 08.30 om morgenen. Får raskt tilbakemelding på prøvesvar. Hun er tilgjengelig både på telefon, SMS og e-mail. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler henne til andre.
Alt for mange pasienter, alt for lite tid
Lege: Marianne Eriksen SkrevetHun har de fleste pasienter av alle fastleger i Drammen (pluss ikke tilgjenglig på fredager) og det gjenspeiles i lang ventetid (minst en måned vanlig time) og lite tid når man endelig har time hos henne. Føler meg ikke godt ivaretat.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Dinesh Sharma SkrevetInteressert, smilende, tar seg GOD tid, lytter, kommer med råd og veiledning. Dette er den første legen jeg har hatt hvor jeg føler at legen tar meg helt seriøst og er interessert i å finne ut hva som feiler meg. Jeg hadde aldri vært hos han før jeg "møtte veggen", og allikevel tok han meg så seriøst og har møtt meg med både omsorg og respekt.
Han er rett og slett et fantastisk menneske og jeg anbefaler ham til alle som trenger ny fastlege.
Et stort pluss er det også at legekontoret tilbyr å sende sms ved bestilling av timer, spørsmål, osv.
Helt klart den beste
Lege: Dinesh Sharma SkrevetHyggelig,høflig,tar seg god tid til å forklare hvordan det som plager meg oppfører seg i kroppen og hva som eventuelt må gjøres.
Superlegen!
Lege: Dinesh Sharma SkrevetHan er en super lege! Blikkontakt, gode råd og løsninger. Hele familien har brukt han i flere år. Anbefales!!