Maudbukta Legekontor AS

Arnestadveien 2B 1390 Vollen

Siste vurderinger av behandlere ved Maudbukta Legekontor AS

Ingen hjelp

Lege: Berit Marstein Skrevet

Hun sitter stille og lytter, men uten å si noe som kan være hjelpsomt for min situasjon eller finne ut hva som feiler meg. Har aldri fått verken råd, medikamenter eller behandling som har hjulpet meg med det problemet eller bekymringen jeg har kommet til henne med. I tillegg er timen alltid forsinket, så jeg må vente lenge å vente på timen.
Føler meg ikke tatt på alvor.

" Meget godt fornøyd med legen min "

Lege: Berit Marstein Skrevet

Er meget godt fornøyd med legen min. Enda bedre nå som legekontoret har nettside. Får kontakt med legen, svar på prøver, bestille / avbestille time til legen og fornye resepter :-)

Fantastisk lege!

Lege: Berit Marstein Skrevet

Dr Marstein er en fantastisk lege, faglig dyktig med stor bredde av kunnskap. Når du kommer inn på kontoret så føler du deg trygg. En flott samtalepartner som ser deg og som ikke er opptatt av bare å gi 5 min mens nesen er i pcen. Eneste minus er at det er fryktelig vanskelig å få kontakt med sentralbordet!

Kjempekoselig, hjelpsom og flink lege

Lege: Sverre Thorstensen Skrevet

Sverre Thorstensen har alltid vært meget hjelpsom overfor meg, min mann og mine barn. Vi bruker ham alle sammen :-) Han er god til å lytte og du blir alltid tatt på alvor. Effektiv :-)

Meget god fastlege

Lege: Sverre Thorstensen Skrevet

Sverre Thorstensen er faglig sterk og viser stor forståelse for pasientens situasjon. Kommer med gode tips for trening og restitusjon etter skade i kneet.