Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kystveien Legesenter
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Cecilie Mortensen SkrevetFlink og hyggelig lege, undersøker grundig, tar pasientene på alvor. Forklarer alltid godt. Kommuniserer også veldig godt med barn/ungdom.
Verdens beste lege
Lege: Kjetil Tørå Dokka SkrevetDenne legen kan jeg anbefale på det sterkeste. Han er en god lytter og har alltid råd og løsninger. Noen har tidligere skrevet han ikke er den rette legen hvis du er kroniker. Jeg er helt uenig. Har vært kronisk syk i mange år, og har aldri mottatt så god hjelp eller forståelse fra noen annen. Han gir pasienten mulighet til å være med på å bestemme behandling. Han har også stilt opp både på nav og helsestasjon ved behov. Er hyggelig, imøtekommende, blid og støttende. VERDENS BESTE Fastlege!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kjetil Tørå Dokka SkrevetEr utrolig takknemlig for å ha en fastlege som virkelig "bryr seg om" og hjelper på beste måte med de sykdomsproblemer jeg måtte ha. Og de har det vært en del av, det siste året. Kan alltid kontakte han enten for en rask konsultasjon, men også med spørsmål via Pasientsky.
Effektiv
Lege: Kjetil Tørå Dokka SkrevetSnille, interessert, effektiv. Det er en lege som tar dine bekymringer på alvor. For oss, som pasienter, er det utrolig godt å se at legen erkjenner at vi er bekymret, selv om det ikke er en alvorlig sykdom.
DEN BESTE LEGEN I DISTRIKTET ?
Lege: Magnus Kåre Skjeggedal Andersen SkrevetJa, etter min mening er han det. Har vært kronisk syk i 17 år og Dr.Andersen er nøye og følger opp saklig ! Han har også svært god kunnskap om medisiner.
Har hatt en rekke lege oppi gjennom årene men Dr.Andersen er en av de beste.
-man sitter ikke med en følelse av "å ikke bli trodd" når man har sterke smerter. Gjennsidig tillitt er fantastisk trygt og godt. ANBEFALES !